Airco-service

Een airco is niet onderhoudsvrij. Een airco verliest altijd wat koudemiddel. Koudemiddel zorgt voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens gebruik, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Een airco biedt u veel comfort, in zomer en winter.

Bij warmte biedt het verkoeling en in de koude, vochtige periode van het jaar zorgt het systeem ervoor dat de ruiten snel condensvrij zijn. Om een goede werking te garanderen, heeft een aircosysteem periodiek onderhoud nodig.

Om te zorgen dat u dan ook relaxed in uw auto kunt rijden verzorgen wij ook de airco installatie. Het hele traject wordt doorlopen om te zorgen dat uw airco werkt zoals het hoort, van leeghalen tot vullen. En werkt het niet zoals het hoort? Geen nood, wij repareren het voor u, met nieuwe onderdelen of gebruikte onderdelen (wat onze specialiteit is) Dit alles natuurlijk in nauwgezet overleg met u.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnterresseerd in één van onze occasions of onderdelen en heeft u daar een vraag over? Neem dan direct contact met ons op!