Sloopauto

Er zijn verschillende redenen waarom u uw auto wilt aanbieden als sloopauto: De auto komt niet meer door de APK, Heeft misschien schade? Of de reparatiekosten zijn hoger dan de dagwaarde. Dan is de auto economisch gezien total loss.

Bij Verweij Auto-onderdelen bent u daarvoor aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring en de strenge regelgeving beschikt Verweij Trucking over de juiste middelen om uw sloopauto of schadeauto op milieuvriendelijke wijze te demonteren. De vergoeding die u eventueel krijgt is afhankelijk van de staat en uitvoering van uw auto.

Uw sloopauto wordt beoordeeld op onder andere de volgende punten:

– Merk
– Type
– Bouwjaar
– Staat van de auto
– De oud-ijzer waarde

Er zijn geen vaste prijzen per sloopauto. Uw auto wordt onder andere volgens de bovenstaande punten op zijn waarde ingeschat. Bovendien keren wij het overeengekomen bedrag direct uit.
U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs (aan de balie of per mail). Dit vrijwaringsbewijs is noodzakelijk om uw verzekering te kunnen beëindigen.

Meld uw sloopauto of schadeauto direct aan of maak een afspraak met ons om uw sloopauto op te halen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnterresseerd in één van onze occasions of onderdelen en heeft u daar een vraag over? Neem dan direct contact met ons op!