Reparatie en onderhoud

Elke auto heeft onderhoud nodig om betrouwbaar en in topconditie te blijven, daarmee voorkomt u meestal dat u voor financiële verrassingen komt te staan.

Het is verstandig om in elk geval één keer per jaar onderhoud aan uw auto te laten doen. Tijdens een onderhoudsbeurt kan er ook geconstateerd worden wat voor reparaties er waarschijnlijk aan gaan komen. Op die manier houdt u overzicht op de aankomende kosten.

Bij een standaard onderhoudsbeurt wordt er op de belangrijke onderdelen gecontroleerd. Naast het verversen van de olie worden er, mocht het nodig zijn, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Daarnaast controleren wij altijd of er onderdelen versleten zijn.

Uw auto wordt uitvoerig gecontroleerd op een aantal vitale functies, zoals:

  • Banden (incl. reserveband indien aanwezig)
  • Uitlaatsysteem
  • Schokdempers
  • Slangen
  • Remmen

De kosten voor een kleine- of grote beurt zijn afhankelijk van het merk en type van uw auto. Wij stellen altijd vooraf een diagnose en geven u vervolgens een schatting van de kosten van reparatie van uw auto. Waar mogelijk en indien verantwoord repareren wij met gebruikte delen, wat prijstechnisch vaak aantrekkelijker voor u is.

Tip van ons: Tijdens een grote beurt is de APK GRATIS.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnterresseerd in één van onze occasions of onderdelen en heeft u daar een vraag over? Neem dan direct contact met ons op!