APK-service

De APK keuring richt zich in de eerste plaats op de veiligheid van uw auto. Het is elk jaar weer spannend, komt hij erdoor of niet?

De APK keuring van uw auto kan veel geld kosten, maar wij doen er alles aan het zo voordelig mogelijk voor u te regelen. Tijdens de APK controleren wij uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen. Deze zijn direct van invloed op de veiligheid van uw auto en hiermee op de verkeersveiligheid. Waar mogelijk en indien verantwoord repareren wij met gebruikte delen. Dit scheelt in uw financiën en u kunt weer een jaar vooruit. Neem gerust contact met ons op of nog beter, kom langs bij ons bedrijf, dan nemen we met u onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden met u door.

De RDW stuurt u 6 weken voor de vervaldatum APK een herinneringsbrief. U kunt deze herinnering ook ontvangen in uw berichtenbox van MijnOverheid of per e-mail.

Let op: u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van uw auto en rijden zonder geldige APK is strafbaar. De RDW en de politie kunnen hiervoor flinke boetes opleggen en bij een ongeval kan het betekenen dat uw verzekeringsmaatschappij niet uitkeert.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnterresseerd in één van onze occasions of onderdelen en heeft u daar een vraag over? Neem dan direct contact met ons op!